فوریه 29
بازدید : 883
نظرات : بدون دیدگاه
علائم ویروس کرونا بر روی کودکان

این روزها با انتشار خبر شیوع ویروس کرونای جدید، بسیاری از خانواده ها فرزندان خود را در معرض ریسک ابتلا به این بیماری می‌بینند. کرونا ویروس یکی از علل شایع سرماخوردگی و عفونت های دستگاه تنفسی است. در اواخر سال ۲۰۱۹ نوع جدیدی از این ویروس باعث بیماری مردم چین شد و در حال حاضر، […]

این روزها با انتشار خبر شیوع ویروس کرونای جدید، بسیاری از خانواده ها فرزندان خود را در معرض ریسک ابتلا به این بیماری می‌بینند. کرونا ویروس یکی از علل شایع سرماخوردگی و عفونت های دستگاه تنفسی است. در اواخر سال ۲۰۱۹ نوع جدیدی از این ویروس باعث بیماری مردم چین شد و در حال حاضر، به تدریج در مناطق مختلف جهان در حال گسترش است.
گرچه در گزارش های اولیه اینطور اعلام شد که این بیماری روی کودکان زیر ۸ سال تاثیر ندارد، اما در روزهای گذشته مواردی از ابتلای اطفال نیز به این بیماری گزارش شده است. از آنجا که کودکان نسبت به بزرگسالان مقاومت بدنی کمتری در برابر برخی بیماریها دارند، ضروری است که با شناخت این ویروس و علائم آن بیشتر مراقب فرزندان خود باشیم. طبق گزارشهای سازمان جهانی بهداشت، مدرکی دال بر اینکه کودکان نسبت به این بیماری بیشتر آسیب پذیر باشند وجود نداشته، اما در هر صورت کودکان نیز در معرض خطر ابتلا به این ویروس قرار دارند.
متخصصان هنوز در حال مطالعه روی این ویروس هستند وبنابراین اطلاعات ما در مورد این بیماری کامل نیست. اما در موارد مشاهده شده، اثرات کرونا ویروس بر روی کودکان بسیار خفیفتر از بزرگسالان بوده است. بیشتر کودکان بیماری را از طریق خانواده و افرادی که همراه آنها زندگی میکردند، دریافت کرده اند.

علائم ویروس کرونا بر روی کودکان
علائم بیماری مشاهده شده در کودکان در اثر ابتلا به ویروس کرونا، شامل آبریزش بینی، سرفه و تب می‌باشد. همچنین مشکلات گوارشی از جمله اسهال و استفراغ نیز در کودکان مبتلا به ویروس گزارش شده است.

پیشگیری کرونا در اطفال
روش های پیشگیری و کنترل بیماری در رابطه با اطفال نیز همان موارد ذکر شده در مورد بزرگسالان است:
شستن مداوم دست ها با آب و صابون یا مواد ضد عفونی کننده
عدم تماس دست ها با بینی، دهان و چشمها
خودداری از برخورد با افراد مشکوک به بیماری
استفاده از واکسنهای مخصوص کودکان از جمله واکسن آنفولانزا

بهتر است در صورت مشاهده موارد زیر در کودک خود، به پزشک مراجعه کنید
علائم بیماری و حضور در مناطق آلوده در روزهای گذشته
تماس با افرادی که در ۱۴ روز گذشته مشکوک به بیماری بوده اند.
با این وجود باید بدانیم که در حال حاضر آنفولانزا خطر بسیار بزرگتری برای کودکان محسوب می‌شود، بنابراین از اینکه کودکتان واکسن آنفولانزا زده یا خیر مطمئن شوید و در تا حد امکان نیز از حضور در محیطهای شلوغ و غیر بهداشتی خودداری کنید.

استرس کودکان خود را کنترل کنید
کودکان ممکن است به استرس ایجاد شده ناشی از این بیماری به طرق مختلفی مثل اضطراب، عصبانیت یا آشفتگی پاسخ دهند. بنابراین ضروری است که به رفتارهای کودک خود به شکل حمایتی پاسخ دهید و به آنها بیشتر توجه کنید. نیاز به گفتن نیست که کودکان بیشتر به محبت و حمایت والدین خود در زمانهای دشوار نیاز دارند. به یاد داشته باشید که شرایط آرامش و بازی در منزل را برای کودک خود فراهم کنید تا حد امکان از بیرون رفتن منصرف شوند. اگر نیاز به پزشک ضروری شد ترجیحا به صورت مستقیم با پزشکان اطفال تماس بگیرید و از حضور در بیمارستانها و درمانگاهها خودداری کنید، زیرا در حال حاضر این محیطها بیشتر مستعد انتقال بیماری به افراد هستند.
متخصصین اطفال در ارائه خدمات پزشکی به کودکان تبحر دارند و با انجام آزمایش های تشخیصی، اطلاعات لازم از وضعیت کودک را بدست می‌آورند و بنا به ضرورت بوسیله دارو یا واکسیناسیون بیمار را معالجه می‌کنند. باید در نظر داشت که تفاوت زیادی بین درمان بزرگسالان و کودکان وجود دارد. بنابراین تفسیر متخصص اطفال از علائم، تشخیص و تجویز داروها و درمانهای دیگر همگی متاثر از سن بیمار است. علاوه بر این متخصصین اطفال می‌توانند در کنترل استرس و اضطراب کودک نیز سهم ویژه ای داشته باشند.

نویسنده این مطلب :

خانم خوش بیانی

به اشتراک بگذارید :

دیدگاه شما