نوامبر 5
بازدید : 1169
نظرات : بدون دیدگاه
تاثیر تغذیه مادر بر هوش و حافظه جنین

والدین باید قبل از تصمیم به بارداری از اصول تغذیه صحیح پیروی کنند، مصرف انار شیرین فرزند را نیکو و زیبا می‌کند. استفاده از رب انار علاوه بر رفع ویار حاملگی موجب زیبایی نوزاد نیز می‌شود. پدران باید برای زیبایی فرزندشان گلابی مصرف کنند. استفاده از گلابی نقش موثری در ایجاد قوت قلب، پاکی معده، صفای […]

والدین باید قبل از تصمیم به بارداری از اصول تغذیه صحیح پیروی کنند، مصرف انار شیرین فرزند را نیکو و زیبا می‌کند. استفاده از رب انار علاوه بر رفع ویار حاملگی موجب زیبایی نوزاد نیز می‌شود. پدران باید برای زیبایی فرزندشان گلابی مصرف کنند. استفاده از گلابی نقش موثری در ایجاد قوت قلب، پاکی معده، صفای دل و زیبایی نوزاد دارد.

 

والدین باید قبل از تصمیم به بارداری سویق گندم و جو مصرف کنند. بیشتر مادران در حین بارداری برای تقویت حافظه نوزاد، کندر مصرف می‌کنند. زنان باید به این نکته توجه داشته باشند که اگر استفاده از کندر اصولی نباشد حرارت خون بیش از حد افزایش پیدا می‌کند و کودکان دچار بیش فعالی می‌شوند. کندر بهتر است به مدت یک ماه روزانه یک عدد جویده شود.

 

مهم‌ترین مواد غذایی تقویت کننده حافظه عبارت‌اند از: عسل، مویز، مغز بادام، پسته، گردو، فندق، انجیر و انگور. این مواد حاوی قند، پروتئین و ویتامین‌های طبیعی هستند بنابراین به راحتی جذب مغز می‌شوند و حافظه را تقویت می‌کنند. جویدن هفت عدد مویز به همراه هفت عدد مغز بادام و یک تا ۲ عدد کندُر برای تقویت حافظه بسیار موثر است. همچنین مصرف آناناس به علت داشتن ماده‌ای بنام بروملین برای زیبایی و شادابی پوست کودک مفید است.

 

زنان باردار بهتر است برای حفظ سلامتی خود و جنین از لوبیای سویا استفاده کنند. لوبیای سویا سرشار از انواع مواد مغذی و ویتامین‌های b و b۲ است. زنان باردار باید برای زیبایی فرزندشان در ماه هشتم بارداری سیب را مصرف کنند. شلغم نیز به علت داشتن کلسیم و فسفر برای رشد، نمو و استحکام استخوان‌های کودک بسیار موثر است.

 

مصرف لبنیات همچون شیرگاو در زنان باردار ضروری است. همچنین این افراد باید از مصرف ادویه‌ جات گرم و تند مانند زنجبیل، فلفل، دارچین و خردل به مقدار زیاد پرهیز کنند. زیرا اگر این ادویه‌جات به مقدار بیش از حد استفاده شوند امکان ابتلای کودکان به خارش و اگزما وجود دارد. زنان در دوران بارداری بهتر است از روغن‌هایی مانند روغن زیتون و ماهی و گیاهانی مانند کاسنی، کنگر و هویج‌ فرنگی استفاده کنند.

 

مصرف توت‌فرنگی و هلو در زیبایی فرزند تاثیر بسزایی دارد. خوردن میوه به زرد و رسیده علاوه بر تقویت قلب و زیبایی نوزاد، موجب جلوگیری از سقط جنین نیز می‌شود. زنان در دوران بارداری باید از مصرف ترشیجات پرهیز کنند. مصرف ترشیجات در دوران بارداری می‌تواند باعث ایجاد لک در بدن مادر و نوزاد شود. زنان باردار باید علاوه بر تغذیه مناسب به مسائل روانی، معنوی و تربیت کودکان نیز توجه ویژه‌ای داشته باشند.

 

نویسنده این مطلب :

فرزند پرتال

به اشتراک بگذارید :

دیدگاه شما